Kristus Koning

Van Scheepsdalelaan over Visartpark tot Houtkaai

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

‘Camping Visart’ geeft startschot voor zonnige vakantie

Op zaterdag 26 juni werd het Visartpark onder een stralende zon omgetoverd tot een tijdelijke vijfsterrencamping. Een namiddag lang genoten buren van een luie vakantiesfeer en schoven aan voor de barbecue. De kinderen konden zich uitleven tijdens de kindershow, op de springkastelen en in het plonsbad.

‘Camping Visart’ werd om 15u geopend met een aperitief terwijl de kinderen op verkenning gingen op de springkastelen, trampolines en voetbaltafels. De zon straalde volop en dus werd ook een zwembad opgeblazen.  De tenten van AS Adventure maakten de campingsfeer compleet.
 
Pruts & Tijl voerden een wervelend spektakel met muziek, dans, goocheltrucs en knotsgekke fratsen. De kinderen maken kennis met Boris de tovenaar en sprongen uitbundig mee op hun ‘springding’.
 
Ondertussen zorgde fanfare d’Echte Sloebers voor de sfeer met aanstekelijke hits. Om 17u werd het podium ingenomen door zanger-gitarist Geert Vandenbon. Hij speelde, samen met Patrick Van den Heede, eigen songs en kleinkunstcovers in een aanstekelijk luisterprogramma.
 
Ruim 200 buren schoven nadien aan voor de barbecue en gingen vervolgens helemaal op in de campingbingo. Drie winnaars gingen naar huis met een campingtent. De Blik Dooze Band zorgde nadien voor ambiance met volksmuziek, evergreens en meezingers overgoten met een flinke portie humor.
Het was een geslaagde start van een zonnige zomervakantie. Bedankt aan alle medewerkers en buurtbewoners die van het buurtfeest een fijne namiddag maakten.
 
Met dank aan fotograaf Griet Cappelle