Kristus Koning

Van Scheepsdalelaan over Visartpark tot Houtkaai

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Ga dit najaar naar 3 films aan een spotprijs - Schrijf je hier in
In het aanbod van de Brugse buurtcheques reserveerde het feestcomité van Kristus Koning opnieuw een rij cinemastoelen dit najaar. Elke film start om 20 u. in cinema Lumière met een korte inleiding, nadien geniet je van een drankje.

Schrijf je hier in.

Jouw inschrijving is definitief na overschrijving van 3 euro per deelnemer op reknr BE 40 0014 9659 9963 van feestcomité Kristus Koning. Deelnemers ontvangen één week vooraf nog een bevestiging.

Je kan kiezen uit drie films:

Le Tout Nouveau Testament – zondag 15 oktober: God leeft met zijn vrouw en de 10-jarige dochter Ea in Brussel. Hij bezorgt mensen van achter zijn computer allerlei soorten leed. Ea voelt zich opgesloten in hun appartement en keert zich tegen haar vader. Ze hackt zijn computer en stuurt mensen in de hele wereld berichtjes met hun eigen sterfdag. Zo wordt iedereen gedwongen om na te denken over hun resterende tijd op aarde.

Florence Foster Jenkins – zondag 19 november: Florence Foster Jenkins jaagt wanhopig een operacarrière na. Haar eigen stem klinkt haar als muziek in de oren maar werkt bij anderen vooral op de lachspieren. Haar man en manager St. Clair Bayfield probeert haar tegen de waarheid te beschermen maar dan besluit Florence om een groot concert te geven in Carnegie Hall ... Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Captain Fantastic – zondag 17 december: Ben en zijn zes jonge kinderen leven geïsoleerd in de bossen van het Pacific Northwest. Ben legt zich toe op de academische en fysieke opvoeding van zijn kinderen. Een tragedie dwingt hem om zijn zelf gecreëerde paradijs te verlaten. Geconfronteerd met de echte wereld, begint Ben aan een nieuwe uitdaging om zijn gezin de geschikte opvoeding te geven.