Kristus Koning

Van Scheepsdalelaan over Visartpark tot Houtkaai

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Ga dit najaar naar drie films
In het aanbod van de Brugse buurtcheques reserveerde het feestcomité van Kristus Koning opnieuw een rij stoelen in cinema Lumière.

We hebben momenteel enkel nog plaatsen vrij voor Mary Poppins Returns.

Schrijf je hier in.

Jouw inschrijving is definitief na overschrijving van 3 euro per deelnemer op reknr BE 40 0014 9659 9963 van feestcomité Kristus Koning. Deelnemers ontvangen één week vooraf nog een bevestiging.

Je kan kiezen uit drie films:

Girl - zondag 20 oktober om 20 u.

Girl laat ons binnenkijken in het leven van de 15-jarige Lara die het wil maken als ballerina. Samen met haar vader trotseert ze de wereld, maar vooral haar lichaam stribbelt tegen want Lara is geboren als jongen. Regisseur Lukas Dhont veroverde met deze film maar liefst 4 prijzen tijdens het festival van Cannes, waarvan de Caméra D’Or voor het beste regiedebuut.

Mary Poppins Returns - zondag 17 november om 10.30 u.

Mary Poppins keert terug op het witte doek! In deze film schiet Mary Poppins de familie Banks opnieuw te hulp. Emily Blunt schittert als Mary Poppins, de perfecte nanny die van elk simpel klusje een onvergetelijk avontuur maakt. Haar vriend Jack is een optimistische lantaarnopsteker die licht en leven naar de straten van Londen brengt. Een vrolijke en nostalgische musical voor de ganse familie!

VOLZET > Green Book - zondag 15 december om 20 u.

De pianist Dr. Don Shirley reist voor zijn concerttour in 1962 door het onveilige zuiden van de VS. Daarom neemt hij de buitenwipper Tony Lip als chauffeur in dienst. De twee kunnen het moeilijk met elkaar vinden. De kloof tussen de hoogopgeleide aristocraat Shirley en Tony, die het meer van zijn spieren moet hebben, is groot. Stap voor stap schuiven ze hun vooroordelen opzij en groeit er een oprechte vorm van wederzijds respect.