Kristus Koning

Van Scheepsdalelaan over Visartpark tot Houtkaai

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Kies dit najaar opnieuw uit drie films


In het aanbod van de Brugse buurtcheques reserveerde het feestcomité van Kristus Koning opnieuw een rij stoelen in cinema Lumière.

Schrijf je hier in.

Jouw inschrijving is definitief na overschrijving van 3 euro per deelnemer op reknr BE 40 0014 9659 9963 van feestcomité Kristus Koning. Deelnemers ontvangen één week vooraf nog een bevestiging.

Er worden in de cinema verschillende maatregelen genomen om de filmavond coronaproof te laten verlopen.

Je kan kiezen uit drie films:

Cleo - zondag 20 september om 20 u.

De 17-jarige Cleo overleeft een verkeersongeval waarin haar ouders om het leven komen. Haar oma probeert Cleo en haar broertje een warm nest te bieden, maar moet het ontgelden met een rebelse tiener die troost zoekt in de 12-jaar oudere, mysterieuze Leos en de pianopartituren van Rachmaninov. ‘Cleo’ is het ijzersterke debuut van Eva Cools.

The Peanut Butter Falcon - zondag 18 oktober om 10.30 u.

De jonge Zak met het syndroom van Down heeft één droom: professionele worstelaar worden. Na zijn ontsnapping uit het verpleegtehuis ontmoet hij Tyler. Als twee bondgenoten trekken ze de wijde wereld in en beleven ze de wildste avonturen in de geest van Mark Twain’s roman ‘Huckleberry Finn’. ‘The Peanut Butter Falcon’ werd voor een habbekrats gemaakt, maar met overdonderend succes vertoond op festivals. Zonder twijfel dé feel good-film van het afgelopen jaar

The Mustang - zondag 15 november om 20 u.

Roman Coleman zit in een zwaarbewaakte gevangenis en neemt er deel aan een rehabilitatieprogramma dat focust op het temmen van wilde paarden. Wanneer hij een losgeslagen hengst moet kalmeren en daaropvolgend temmen, wordt hij geconfronteerd met zijn eigen menselijkheid. Dankzij de ingetogen vertolking van Matthias Schoenaerts werd de film onder lof bedolven.

Schrijf je hier in.