Kristus Koning

Van Scheepsdalelaan over Visartpark tot Houtkaai

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Griezelen tijdens de Halloweentocht


Wandel mee op vrijdag 30 oktober vanaf 16.30u door het Waggelwaterbos

Het wordt vroeg donker. Spoken, spinnen en andere griezelbeesten duiken op. Beleef de spanning tijdens de Halloweentocht op vrijdag 30 oktober.

Je vertrekt tussen 16.30 en 19u in de lagere school aan de Gerard Davidstraat 57. Je wandelt door het Waggelwaterbos en krijgt onderweg vier opdrachten voorgeschoteld, telkens in ruil voor een versnapering.

Na een wandeling van ongeveer 1,5u eindigen we in de refter van de kleuterschool, Gerard Davidstraat 6, waar je aan de bar kan nagenieten bij een kom pompoensoep en een hotdog.

Laarzen en een zaklamp zijn zeker aangeraden. Kinderen, maar ook volwassenen, verkleden zich in het Halloween-thema.

Deelnemen kost 2 euro voor een kind (3-12), een volwassene (+12) betaalt 5 euro. Je geniet van een voordeeltarief met een gezinskaart van 10 euro (max. 2 volwassenen + max. 5 kinderen). In deze prijs zitten de versnaperingen onderweg en een kom pompoensoep achteraf inbegrepen.

Deze Halloweentocht wordt georganiseerd door het feestcomité Kristus Koning samen met de ouderraad van basisschool Kristus Koning.

Meer informatie: Joost Ramaut, jramaut@hotmail.com, 0474 523 818

Bekijk de foto's van de Halloweentocht hier: https://www.facebook.com/Feestcomit%C3%A9-Kristus-Koning-396047010540884/photos_stream