Kristus Koning

Van Scheepsdalelaan over Visartpark tot Houtkaai

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Kristus Koning verwelkomt vernieuwd Visartpark met open armen

Klik hier om alle foto’s te bekijken.

(met dank aan Griet Cappelle)

Het heropeningsfeest van het Visartpark op zaterdag 27 juni was een voltreffer. Onder een stralende zon verzamelden meer dan 500 buurtbewoners zich voor de officiële heropening van het Visartpark. Burgemeester Moenaert en Schepen Decuyper huldigen het park officieel in en kinderen lieten als welkom hun kleurrijke ballonnen los. Tijdens de openingsreceptie vloeide de Brugse Zot rijkelijk en werden er terechte felicitaties overgemaakt voor de geslaagde heraanleg van park en speeltuin.

De kinderen luisterden ondertussen met rode oortjes naar de spannende verhalen en feestelijke liedjes van kindermeespeeltheater Kip van Troje. Kinderdisco Jakoeri zette nadien een bijzonder uitbundig feestje in op hun mega-sprinkussen. De zomerkaffee draaide ondertussen op volle toeren en de tangodemonstratie op het podium bracht een exotische sfeer in het park. Om 18u schoven ruim 300 buren aan voor de barbecue en Johny Champ en the Chimps brachten nog meer leven in de brouwerij met aanstekelijke covers en meezingers.

Het was een prachtig heropeningsfeest, een uitstekende begin van de zomervakantie en een passende hulde voor het schitterend vernieuwde Visartpark. Een welgemeende dankuwel aan allen die het nieuwe park hielpen realiseren en aan alle medewerkers en buurtbewoners die van het openingsfeest een onvergetelijke burenhappening maakten.

U kan hier al enkele foto's als voorproefje bekijken, er volgen er later nog meer.

Met dank aan de fotografen Filip Deblieck en Hans Desmadryl