Kristus Koning

Van Scheepsdalelaan over Visartpark tot Houtkaai

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Kristus Koning Feest op zaterdag 21 juni in het Visartpark!


Voorstelling van het nieuwe BurenBoek, muziekoptredens en kip- en frietkot

De zomer start dit jaar in het Visartpark. Op zaterdag 21 juni organiseert het feestcomité van Kristus Koning opnieuw een buurtfeest op de mooiste plek van onze wijk. We presenteren er vanaf 16 u. het nieuwe BurenBoek met foto’s van zo’n 600 buurtbewoners. Je kan er genieten van optredens van Marcell en Par Hasard, rijden met zeepkisten en we openen er een kip- en frietkot.

In de voorbije maanden doken er ruim 600 buurtbewoners op voor de lens van onze fotografen. Al deze portretten worden gebundeld in een Burenboek dat we officieel voorstellen op zaterdag 21 juni in het Visartpark. We nodigen je graag uit om vanaf 16 u. het glas te heffen tijdens de boekreceptie.

De kinderen kunnen er zich uitleven in de zeepkistenrace, in de speeltuin of op het springkasteel. Je kan er ook deelnemen aan de Kubb-competitie. Om 17 u. klimt Marcell met zijn gitaar op het podium voor een sfeervolle set met bekende meezingers, ingetogen ballads en eigen werk.

Vanaf 18u kan je aanschuiven aan het kip- en frietkot. Kinderen smullen er van frieten, chickennuggets en groenten, voor de volwassenen is er een halve kip aan het spit met frietjes. Volwassenen betalen 13 euro, kinderen van 6 tot en met 12 jaar betalen 8 euro. Kinderen jonger dan 6 jaar eten gratis. Schrijf je vooraf in via mail of met de strook op de laatste pagina.

Om 19 u. zorgt het duo Par Hasard voor een akoestische set met met de kracht van een orkaan. Ze brengen een variatie aan covers, zowel pop, rock als Frans chanson en Nederlandstalige pareltjes. Later die avond hebben we opnieuw verrassende animatie en pittige muziek. Het zomerkaffee is de hele namiddag geopend.

Blijf eens hangen met je buren. Het feestcomité van Kristus Koning verwelkomt je graag op zaterdag 21 juni in het Graaf Visartpark. Tot dan!

Inschrijvingsformulier buurtfeest: Schrijf je hier in voor kip & friet tijdens het buurtfeest op zaterdag 21 juni

Inschrijvingsformulier films najaar: Schrijf je hier in voor één of meerdere films (Marina, Het Vonnis, Philiomena) in het najaar 2014

Inschrijvingsformulier fietstocht 28/9: Schrijf je hier in voor de fietstocht ‘In Vlaamse Velden’ op zondag 28 september