Kristus Koning

Van Scheepsdalelaan over Visartpark tot Houtkaai

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

'Kristus Koning Feest' vol buurtplezier op zaterdag 25 juni
Het Visartpark wordt op zaterdag 25 juni opnieuw een plek vol animatie en buurtplezier. We openen er die namiddag officieel de ‘Visart Pop Up Bar’, een kleine container die een zomer lang dienst doet als ideale verpoosplek in het Visartpark. Je kan er voor het eerst deze zomer genieten van het unieke Visart-terras.

Om 16u opent burgemeester Renaat Landuyt de 'Visart pop bar Bar' officieel. Vanaf dan kunnen de kinderen terecht in het verwensalon om de haren te knippen, nagels te lakken of voor een relaxmassage. Je kan natuurlijk ook de beenspieren trainen op de springkastelen. Wie liever het avontuur opzoekt en beschikt over de nodige durf kan de 40 meter lange deathride uitproberen.

Geen barbecue dit jaar maar de friet- en pizzatruck komen langs. Ondertussen komt de vingervlugge goochelaar Tony Price aan jouw tafel langs om zijn magische kunsten te vertonen.

Om 19u zet je je schrap voor een verrassende Capoeira-show. Twee mannen voeren deze intense Braziliaanse vechtdans op onder begeleiding van een zwepend ritme. Verwacht je nadien nog aan animatie van eigen bodem.

Inschrijven vooraf hoeft niet. Je komt op zaterdag 25 juni vanaf 16u langs in het Visartpark voor een namiddag vol kinder- en burenplezier.