Kristus Koning

Van Scheepsdalelaan over Visartpark tot Houtkaai

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Kristus Koning Kinkt dubbel op 19 en 20 januari

Kristus Koning zet het jaar 2013 in met een uniek dubbelprogramma. Op zaterdag 19 januari kan je om 20u genieten van een uniek nieuwjaarsconcert in het Concertgebouw met onze buren van Anima Eterna Op zondag 20 januari nodigen we je om 14u uit in de Koepel voor een nieuwjaarsfeest met jouw gebak en desserts en onze koffie.

Een opdwepende Bolero met Anima Eterna

Geniet van een uniek nieuwjaarsconcert op zaterdag 19 januari in het Concertgebouw

 

Anima Eterna Brugge, het wereldvermaarde symfonieorkest van Jos Van Immerseel, heeft z’n vaste stek in de Ezelpoort. Het feestcomité van Kristus Koning reserveerde een rij stoelen voor hun uniek nieuwjaarsconcert. Op zaterdag 19 januari kan je om 20u in het Concertgebouw genieten van een eigenzinnige interpretatie van het werk van Camille Saint-Saëns, Ravel en Mussorgsky. Je kan deelnemen aan het speciale Kristus Koning-reductietarief van 25 euro. Schrijf je zo vlug mogelijk in en mail naar jramaut@hotmail.com of bel 0474 523 818.

 

Kristus Koning Klinkt op het nieuwe jaar

Bijzondere nieuwjaarsreceptie met gebak en koffie op zondag 20 januari in De Koepel

 

Bij een nieuw jaar horen wensen. Het feestcomité van Kristus Koning organiseert daarom, net als vorig jaar, op zondag 20 januari een bijzondere nieuwjaarsreceptie. We nodigen alle buren vanaf 14 uur uit in De Koepel voor koffie en gebak. Er is één maar: het toegangsticket is één zelfgebakken taart of dessert (max. 10 personen) per gezin, samen met het recept van het dessert. We zetten alle taarten en desserten op één lange tafel waarvan je uitgebreid kunt proeven.

Kiezen en proeven

Wij zorgen voor de koffie, thee, frisdrank en een stemmig streepje muziek. Je kan een praatje slaan met buren maar vooral ook proeven van het buffet en stemmen voor jouw favoriet dessert. Ook een jury van fijnproevers beoordeelt de taarten en desserts. We reiken die namiddag een prijs uit aan het beste dessert van de wijk. Zowel de winnaar van de jury als de favoriet van de buren zelf winnen een prijs.