Kristus Koning

Van Scheepsdalelaan over Visartpark tot Houtkaai

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Kristus Koning Klinkt met Anima Eterna Brugge


Uniek nieuwjaarsconcert + receptie + live-cd voor slechts 25 euro
 
Anima Eterna Brugge, het wereldvermaarde symfonieorkest van Jos Van Immerseel, krijgt begin volgend jaar een vaste stek in de Ezelpoort. Voor de vlugste buurtbewoners hebben Anima Eterna Brugge en het Concertgebouw een exclusief en uniek welkomstcadeau klaar. Het toporkest reserveerde 150 plaatsen voor het nieuwjaarsconcert op woensdag 6 januari in het Concertgebouw. Voor een plaatsje met een receptie achteraf en inclusief een live-cd betaal je slechts 25 euro per persoon. Schrijf je vanaf nu in via jramaut@hotmail.com of 0474/52 38 18.
 
Historische muziek in een historische stad
De werfhekkens aan de Ezelpoort doen het al vermoeden: er wordt duchtig gewerkt om het historische pand klaar te maken voor de komst van Anima Eterna Brugge. In de loop van januari ’10 nemen de administratieve diensten van het symfonisch orkest van Jos Van Immerseel hun intrek in het poortgebouw.
 
“Anima Eterna brengt historische muziek op historische instrumenten,” zo vertelt Jos Van Immerseel verderop in deze Kristus Koning Krant. “Ons orkest – al geruime tijd in residentie in het Concertgebouw - wordt nu verankerd in Brugge en dit bijzonder historisch pand past uitstekend bij onze filosofie.”
Een uniek nieuwjaarcadeau
Op woensdag 6 januari geeft Anima Eterna Brugge voor het eerst een nieuwjaarsconcert met hun historische interpretatie van de beste stukken van Strauss. Met ‘Kristus Koning Klinkt’ maak je dit nieuwjaarsconcert mee aan een sterk gereduceerde prijs (25 euro) inclusief een nieuwjaarsreceptie en een live-cd erbovenop. Geïnteresseerden kunnen op zondag 3 januari gratis de open repetitie bijwonen.
 
Inschrijven kan via 0474/52 38 18 of jramaut@hotmail.com. De inschrijving is definitief na overschrijving van 25 euro pp op rekeningnummer 001-4965999-63 van het feestcomité Kristus Koning. De deelnemers ontvangen in de loop van december nog een bevestigingsbrief met alle informatie.