Kristus Koning

Van Scheepsdalelaan over Visartpark tot Houtkaai

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Met Kristus Koning naar de filmCinema in Lumière op zondag 18 november en woensdag 19 december

 

Ook altijd zin maar nooit tijd om naar de film te gaan? Vanaf nu is daar een oplossing voor. In het aanbod van de Brugse Zomercheques reserveerde het feestcomité van Kristus Koning een reeks cinemastoelen voor twee films, in november en december.  Voor de start van elke film krijg je een korte inleiding over de film, nadien geniet je van een drankje. Je kan één film of beide films meepikken.

 

Je bent welkom op zondag 18 november om 20u voor ‘Intouchables’. Na een ongeval moet Philippe, een rijke aristocraat, op zoek naar iemand om hem te helpen in huis. Hij neemt Driss in dienst, een jongere die net uit de gevangenis komt. Samen zoeken ze een weg tussen het kostuum en het trainingspak. De film kreeg in Frankrijk lovende kritieken en werd een even groot succes werd als ‘Bienvenue chez les Ch’tis’

 

Op woensdag 19 december om 20u kan je mee naar de film ‘En waar de sterre stille bleef staan’. Drie armoezaaier gaan in de kerstperiode ‘Driekoningen’ zingen. Ze zijn onverwacht getuige van de geboorte van een klein kindeke Jezus. Ze schenken hun zuurverdiende giften weg maar krijgen hierover ruzie. Een eigenzinnig kerstverhaal, gespeeld door personen met een mentale beperking.

 

Deelname per film kost slechts 2,5 euro. Inschrijven is wel verplicht vóór 31 oktober (voor Intouchables) of vóór 30 november (voor ‘En waar de sterre stille bleef staan’), betalen doe je de avond zelf. Stuur een mail (jramaut@hotmail.com) of bel (0474 523 818) en vermeld jouw naam, adres, het aantal personen en de gewenste film(s). Je kan ook de inschrijvingsstrook gebruiken. Deelnemers ontvangen één week vooraf een bevestiging met alle praktische afspraken.