Kristus Koning

Van Scheepsdalelaan over Visartpark tot Houtkaai

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Tweedehandsbeurs op vrijdag 11 novemberVerkoop jouw oude boeken en cd’s en reserveer nu al jouw stand!
Heb jij nog stapels boeken, strips, platen, cd’s of dvd's op overschot? Dan kan je die verkopen tijdens een nieuwe editie van de tweedehandsbeurs op vrijdag van 11 november van 10u tot 17u in De Koepel. Deze tweedehandsmarkt wordt georganiseerd door Luc Knockaert, samen met het feestcomité van Kristus Koning.
 
Vrijdag 11 november is nog veraf maar je kan nu al je verkoopsstand reserveren voor die dag. We vragen je wel om enkel muziek, film, multimedia, boeken of strips te verkopen en dus geen speelgoed, kledij, decoratie of rommel. Een stand van 2 meter kost 7 euro, een stand van 2,4 meter kost 9 euro. Er is plaats voor maximum 20 standen, de eersten hebben natuurlijk de beste keuze.
 
De dag zelf is de ingang gratis en is er opnieuw een bar waar je kan bekomen van een geslaagde ‘strooptocht’. De opbrengst van de bar en standgelden gaan dit jaar naar de vzw SOS Kids International, een organisatie die opkomt voor Braziliaanse straatkinderen (www.soskids.be).
 
Wil jij een stand innemen? Laat het weten aan Luc Knockaert, Karel de Stoutelaan 65, 0496/59 54 21, lucknockaert@gmail.com.