Kristus Koning

Van Scheepsdalelaan over Visartpark tot Houtkaai

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Steek je neus in oude boeken en platen


Tweedehandsmarkt ‘boeken, muziek en film’ op vrijdag 11 november in De Koepel
Vind je het ook heerlijk om te snuisteren in oude boeken en platen? Ga jij ook graag op zoek naar dat ene pareltje tussen de kartonnen dozen en houten bakken vol bekende en onbekende titels. Dat kan binnenkort vlakbij jou in de buurt. Op vrij(e)dag 11 november ben je van 10u tot 17u welkom in De Koepel voor een tweedehandsmarkt vol boeken, muziek en film.
We voorzien een bar om op adem te komen en de gevonden schatten van dichterbij te bekijken. De opbrengst gaat integraal naar vzw SOS Kids International – www.soskids.be.
Deze tweedehandsmarkt is een initiatief van Luc Knockaert met de steun van het feestcomité van Kristus Koning.
Reserveer nog jouw stand tot eind oktober
Wil jij zelf ook boeken, strips, platen, cd’s of dvd's verkopen? Je kan nog een stand reserveren tot uiterlijk 30 oktober. Een stand van 2 meter kost 7 euro, een stand van 2,4 meter kost 9 euro. We vragen je wel om enkel muziek, film, multimedia, boeken of strips te verkopen en dus geen speelgoed, kledij, decoratie of rommel.
Wil jij een stand innemen of meehelpen aan de organisatie / bar ?   Laat het weten aan Luc Knockaert, Karel de Stoutelaan 65, 0496/59 54 21, lucknockaert@gmail.com.