Kristus Koning

Van Scheepsdalelaan over Visartpark tot Houtkaai

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Waar is de schat van Kris Koning?


Buurt en school feesten samen op vrijdag 8 juni
 
Midden in onze wijk staat een kerk én een school. Goede buren feesten met elkaar: het feestcomité en de ouderraad van de basisschool werken daarom samen aan één feest voor alle buren, leerlingen en hun ouders. Kris Koning, de centrale figuur van dit buurtschoolfeest, nodigt je uit op vrijdag 8 juni voor  een spannende wandelzoektocht door de wijk, een lekkere barbecue en plezante animatie. Het is het ideale moment om buren te ontmoeten en relax te genieten, als voorproefje op de zomervakantie.
 
Het buurtschoolfeest begint als de schooldag eindigt. Tussen 15u en 16.30u gaan gezinnen, kinderen en volwassenen op zoek naar de verloren schat van Kris Koning. Zoek mee naar zijn vrienden in de wijk en vind de verloren gouden muntstukken. De beste schattenjagers maken kans op een mooie prijs.
 
Op de speelplaats aan de Gerard Davidstraat 57 is er ook heel wat te beleven. We voorzien een springkasteel en andere spelen waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. De bar is geopend als trefpunt voor dorstige kelen en ontmoetingsplaats voor bekende en onbekende buren.
 
Vanaf 18u kan je aanschuiven voor de barbecue. Schrijf je vooraf in via mail (jramaut@hotmail.com) of telefoon (0474/52 38 18). Volwassenen betalen 15 euro, kinderen van 6 tot en met 12 jaar betalen 8 euro. Jouw deelname is definitief na overschrijving op rekeningnummer 001-4965999-63 van het feestcomité van Kristus Koning. Vermeld de naam van het aantal deelnemende volwassenen en kinderen op de overschrijving.
 
Die avond komt Kris Koning nog eens langs om de goudvinders te belonen. Nadien spelen Johny Champ en the Chimps ten dans met aanstekelijke melodieën en covers met een knipoog.
 
Neem een voorproefje op het vakantiegevoel en kom op vrijdag 8  juni naar de speelplaats van de Gerard Davidstraat 57. Het feestcomité van Kristus Koning en de ouderraad nodigen je graag uit om en samen te feesten en aan te schuiven voor de barbecue. Tot dan!